750x450x1

BANTU KAMI UNTUK UBUAHSUAI MASJID

Bantu kami menyediakan kemudahan terbaik untuk penduduk sekitar mengimarahkan masjid. Bantuan anda amat kami hargai. Sekiranya anda dari syarikat korporat yang ingin menyalurkan derma dengan jumlah yang besar, sila hubungi kami untuk penerangan lanjut.

Infaq secara online menggunakan FPX atau Debit kad menggunakan ToyyibPay

BANDINGAN INFAQ

“Bandingan (derma) orang-orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai; tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya, lagi Meliputi ilmu pengetahuanNya.” (Al Baqarah : 261)

VIDEO CADANGAN PENAMBAHBAIKAN

DERMA SEKARANG INFAQ

SUMBANGAN YANG DIPERLUKAN

116x22

BANTU KAMI UNTUK MEMBANTU ANDA

Sokongan ahli kariah Masjid Taman Pulai Indah amat kami hargai untuk memberi keselesaan kepada pengguna masjid.

• 48x48x8

TEMPIAS HUJAN

Membina ruang utk menutup tempias hujan

• 48x48x9

RUANG SEMPIT

Tambahan ruang berbumbung terutama utk solat Jumaat

• 48x48x10

PUSAT SUMBER

Bantu kami untuk membina Pusat Sumber Komuniti

• 48x48x11

BILIK IMAM

Penambahbaikan Bilik Imam dan pembinaan Pusat Sumber

• 48x48x12

BAIKPULIH MASJID

Sumbangan membaikpulih masjid sebagai pusat komuniti

• 48x48x13

IKHLAS

Pengurusan sumbangan Ikhlas anda amat kami hargai

48x48x1

Pindahan Bank

Salurkan bantuan melalui pindahan bank ke akaun Maybank masjid menggunakan online banking

48x48x2

QRDuitNOW

Gunakan applikasi bank anda (Maybank, CIMB, Bank Islam dan lain-lain) untuk menyalurkan saluran secara QR

48x48x3

Payhalal

Derma melalui FPX atau Debit Kad anda dengan mudah melalui gateway payhalal di bawah Souqa Fintech

48x48x4

ToyyibPay

Hulurkan bantuan melalui FPX ToyyibPay. Buat bayaran dengan menggunakan online secara mudah

Thank You For Donation

Sorry, Your Transaction Failed, Please Try Agian.